Értékesítés

A bemutatóteremben található eladásra szánt járművek a magyar piacon érhetőek el. Kérem, tanulmányozza a választékot és lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk Önnek a megvásárlás, a pénzügyi kondíciók és a szállítás kérdésében.

Ügyfeleink kérésére 3 csoportot hoztunk létre:

Az Old Timer Automobilok csoportjába az olyan járműveket soroltuk, akik már betöltötték a harmincadik (30.) életévüket. Ezen járművek mindegyike vagy rendelkezik már FIVA minősítéssel vagy a FIVA vizsga követelményeinek megfelelően került felkészítésre. Az utóbbi csoportba tartozó járműveink az értékesítés előtt FIVA minősítést szereznek és így kerülnek új tulajdonosaikhoz.

A Young Timer Automobilok csoportjába az olyan járműveket soroltuk, akik már betöltötték a huszonötödik (25.) életévüket, de a harmincadik (30.) életévüket még nem érték el. Ezen járműveink az értékesítés előtt Young Timer minősítést szereznek és így kerülnek új tulajdonosaikhoz.

A Tehetséges Aspiránsok csoportjába az olyan járműveket soroltuk, akik még nem érték el a huszonötödik (25.) életévüket sem. Ezen járművek rendszerint magángyűjteményekből származó ritkaságok. Alacsony futott kilométer jellemzi őket és kitűnő egészségi állapotnak örvendenek. Kiváló befektetési lehetőség!

Ha az álmainak járműve nem található meg a mi kínálatunkban, kérem, hogy tanulmányozza a Linkek szekciónkat. Ha sikerült megtalálnia kedvenc járművét, lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk Önnek a megvásárlás, a pénzügyi kondíciók és a szállítás kérdésében.

Kérem, keresse Kádár Róbertet vagy bármelyik értékesítési managert.

Nyelv / Language

Kapcsolat

Kádár Róbert

+36 30 / 20-10-500
corvusrex2000@yahoo.com

Bemutatóterem

(Kérem, tekintse meg eladó autóinkat!)